tiistai 7. elokuuta 2012

Karvaiset ystävämme

Halusin yhden osion antaa Laran ihanille ystäville, ihan sillä että ilman näitä koiria Lara ei olise se koira joka se on tänä päivänä. Meillä on paljonkin ihania ystäviä, mutta valitettavasti useimpia näemmä aivan liian harvoin, siksi voin sanoa että näiden koirien kanssa Lara on kasvanut.
Koiran omistajille tiedoksi että tässä blogissä heitetään tittelit pois =)


Tuomas

Tuomas on Laran kasvattajan Johannan kotona asuva ihanan iso poika, joskin poskesta roikkuva kuolavana saa joskus rohkeimmankin kavahtamaan taaksepäin. Tuomas on ollut myös paljon läsnä Laran pentueen siskosten kanssa ja opettanut lapsia tavoille kun äiti väsyi. Tästä koirasta ei kuola lopu kesken ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää aina kun vierailemme Johannan ja Tuomaksen luona jyväskylässä. Johannan kennelisin nettisivuja voit käydä vilkaisemassa osoitteessa http://doggimainen.nettisivu.org/



Kami, Take, Routa ja Hito
(Kami vasen, Take keskellä, Routa oikea, Hito oikea alhaalla)

Akitat Kami ja Hito kuuluvat ensimmäisiin koiriin joihin Lara on tutustunut elämänsä aikana. Kami oli juuri saattanut maailmalle omat pentunsa ja sitten tämän jalkoihin tupsahti pienen pieni Lara joka jumaloi vieläkin Kamia johtajanaan vaikka Kami joutuukin jo katsomaan Laraa ylöspäin. Hito on ollut aika passeli leikkikaveri Laralle, samanluontoiset leikkijäiset, tosin Hito hakeutuu mamman kainaloon kun saa Larasta tarpeekseen. Shiba Take on pieni pormestasi joka laittaa Laran ojennukseen tassun käänteessä mutta on se silti epätoivoisen näköistä kun nenä hädintuskin yltää peppan korkeudelle.  Akita poika Routa, eli tuttavammin pisulutrake on hieman viraammaksi jäänyt poika, joka ei asu Tampereella, mutta Roudan ollessa pikkuinen poika kävi Routa Laran luona pöllyytettävänä ja merkkaamassa koko talon. Tämä kokoonpano on Riinan koiralauma ja ilman Riinaa olisimme Laran kanssa jääneet paljosta paitsi. Näuden koirien touhua voit seurata osoitteessa http://www.jikinokensha.com/?logout




Miina ja Remu
(Miina vasemmalla, Remu Oikealla)

Kun Lara on pienokainen, muutti taloyhtiöön Sonja ja Miina. Miina on siperianhuskyn ja samojedin sekoitus, eli aivan ihana karvapörrö. Tältä tytöltä ei tahtoa puutu mutta on mitä hellyyttävin halikoira. Viikkoja myöhemmin samaan perheeseen tuli puhdas siperianhusky Remuu. Remulla on mitä mainioin ääntelytapa, ja olenkin koiran lahjonut puolellani niin että se aikanaa löytyi ovemme edestä välillä. Näiden koirien kanssa olemme juosseet hirveä karkuun joten tuntuu että aina sattuu ja tapahtuu joskin Remu malttaisi pysyä poissa Laran selästä.



Jeti ja Tico
(Jeti oikealla ja Tico vasemmalla)

Tico on Tuomaksen veli joka asuu myöskin Tampereella. Tämä upea ja rauhallinen herra asustaa Maijun luona, joka on nyt 2012 ottanut Ticon kaveriksi mustan Jeti pojan. Olen saanut Jetistä ihanan projektikoiran kun harjoittelemme näyttelyitä varten, mutta kukatahansa sulaa tämän pojan suklaanruskeiden silmien tapituksesta. Jos minun pitäisi nimetä Laran poikaystävä, se olisi ehdottomasti Tico koska nämä kaksi puuhailevat mielellään yhdessä, joskin Lara vielä turhankin riehakkaasti.




Harley

Harley on ollut arkun viimeinen naula tanskandogin hankkimiseen. Harleys on symppis, joka vakavissaan uskoo mahtuvansa mihin tahansa syliin niin halutessaan. Vauhtia riittää tämän pojan kanssa eikä kumpikaan oikein osaa rauhoittua ennenkuin joku niin käskee. Harley on myös erittäin hyvä keskuslukko appiukon työautossa ja tunnettu Hämeenlinnan työmailla. Pojan herkkua on ruisleipä paaaaksulla voikerroksella, coctailpaloina tarjoiltuna.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti