maanantai 14. toukokuuta 2012

Mistä on oikein kyse?

Olen Jaana, asun pohjoismaiden suurimmassa sisämaakaupungissa vuodesta 2008. Täytyy myöntää että täältä en pois haluaisikaan muuttaa. Olen tällä hetkellä toimistotyöntekijä nimettömäksi jäävän yrityksen leivissä. Merkonomi olen ammatiltani, mutta  työssä jota teen se onkin aivan sama mikä tausta on kunhan järki pelaa. Parisuhteessa olen ollut vuodesta 2005, joista vuodesta 2008 asti avoliitossa ja vuodesta 2012 kihloissa, vain 6.5 odottelun jälkeen. Kihlattuni Tuukka opiskelee tällä hetkellä diplomi-insinööriksi, mutta lisätietoja minulta tästä asiasta on turha kysyä kun en asiasta sen enempää ymmärrä.

Tämän blogin perustin siksi että elämässämme tapahtui mullistus 2011, kun otimme Tuukan kanssa ensimmäisen yhteisen koiranpennun. Haluan jakaa kokemukseni muiden kanssa mutta pitää myös itselleni eräänlaista päiväkirjaa. Laran kanssa on koettu paljon ylä ja alamäkiä, joista kerron mahdollisimman rehellisesti.
Mikäli Lara saa joskus pentuja, on pentujen mahdollisien omistajien hyvä tietää mitä pentujen äiti on joskus kokenut ja mihin mahdollisesti ovat ryhtymässä.

 Kirjoitusvirheet tulen itselleni sitten sallimaan, enkä niistä halua kuulla keneltäkään poikkinaista sanaa. Lukihäiriö todettiin jo nuorella iällä joten olen tyytyväinen että olen tähän rohjennut edes lähtemään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti